Glutenfria stekpannebröd

Idag regnar det och då passar jag på att baka lite gott bröd. Det blev stekpannebröd. Det tar lite tid att grädda men värt besväret när det är dags att fika 😊

5 dl mjölk
0,5 dl matolja
2 msk honung
1 msk fiberhusk
0,5 tsk salt
1 dl havregryn
4-5 dl mjölmix
0,5 tsk bikarbonat 
0,5 tsk brödkryddor 
Blanda alla ingredienser till en deg o låt stå ca 20 min. 
Ta upp degen på mjölmixat bakbord och dela den i ca 15 bitar. 
Platta ut varje bit till en rund kaka och grädda direkt i torr stekpanna på medelvärme. Vänd efter halva tiden. 
Låt svalna under bakduk. 
Förvara i plastpåse. Går bra att frysa. 
(null)

//Nettan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0