Glutenfritt London

Nu har jag varit i London och ännu en gång. Alltid lika roligt och spännande och jag blir alltid lika kär i den staden. Måste åka tillbaka! Jag har inte rest så mycket som glutenintolerant och att hitta glutenfritt tog lite tid. Mest för att jag letade efter den vanliga symbolen som vi har (och som jag trodde var internationell) och inte letade jag på vanliga brödhyllan. Jag hade dock grundat med lite vakuumpackade frallor från Schär. Efter mycket letade frågade jag en tjej på "Marks & Spencer" och hon visade mig limpor, frallor och färdiga mackor! Valde limpan som jag nu varmt rekommenderar. Ska försöka mig på att trixa fram ett recept men det får bli en annan dag.
Och det blev en lunchmacka i Hyde Park. Lovely!
Att äta ute var inga problem bara man sa till och förklarade. Alla var så hjälpsamma. Hittade en Italiensk restaurang som gjorde glutenfri pizza. Det är den godaste jag ätit! "Prezzo" låg vid Hilton Hyde Park.
Vid Tower Bridge tog vi en fika på "Starbuck coffee" och de hade färdig glutenfri tonfiskmacka och brownies.
Allt gott!
Mitt tips till London blir att ta med bröd för ett par dagar, VÅGA FRÅGA! och jag laddade även ner appen "Gluten free London"
//Nettan
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0