Glutenfri rulltårta

3 ägg
1,5 dl strösocker
1 dl potatismjöl
0,5 dl mjölmix
1 tsk bakpulver
 
- vispa ägg och socker till en ljus och luftig smet.
- blanda potatismjöl, mjölmix och bakpulver.
- rör försiktigt ner mjölbandningen i äggsmeten.
- bred ut på bakpappersklädd plåt.
- grädda i 250 grader ca 5 min.
- strö socker på varma kakan och vänd upponer på ett bakplåtspapper.
- bred på valfri sylt och rulla ihop och låt den svalna.
Här serveras den med vaniljvisp och nyplockade skogssmultron.
//Nettan
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0