Glutenfria Scones

Här kommer ett busenkelt och bra recept!

1,5 dl grovmix
3-ev 4 dl finmix
3 tsk bakpulver
75 g smör
3 dl filmjölk

Mät upp mängden mjölmix i en bunke (börja med den mindre mängden finmix)
Blanda i bakpulver.
Finfördela det kalla smöret mjölmixen.
Rör i filmjölk och blanda till en fast men kladdig deg. Ev blanda i lite mer finmix.
Dela i tre delar och lägg upp på plåt med bakpapper.
Klappa till dem och skåra dem. Ev strö över riven ost.
Grädda 225 grader i 10-12 min.

Njut av nygräddade scones till frukost eller fika. Mums!
//Nettan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0